Gimnàs Nou Trim aquagym
AQUAGYM
Gimnàs Nou Trim aquagym
AQUAGYM
Gimnàs Nou Trim aquagym
AQUAGYM
Gimnàs Nou Trim aquagym
AQUAGYM

AQUAGYM

Seguit d'exercicis aeròbics dins la piscina. És una activitat amb múltiples beneficis, ja que l'aigua ens genera una resistència molt adequada per treballar.

Ens pot servir com a alternativa per a rehabilitació de problemes d'esquena, genolls, etc.

L'aquagym és una modalitat de fitness aquàtic amb nombrosos exercicis centrats en la tonificación muscular. L'aquagym adapta al medi aquàtic el treball físic que es realitza en terra, amb l'avantatge de la ingravitació que aporta. Se sol dur a terme en piscines de poca profunditat (d'1,20 a 1,50 m). La temperatura més adequada ha d'oscil·lar entre els 28 °C i els 31 °C.

Amb l'aquagym es millora la condició física general i permet una millor recuperació de les lesions, per la qual cosa està indicat per a persones en processos de rehabilitació. Es treballen diferents grups musculars de forma específica i s'alternen exercicis de la part superior, mitjana (oblics i abdominals) i inferior del cos.

En el aquaeróbic, amb la música es controlen les pulsacions fent que l'organisme s'activi o es relaxi. Gràcies als ritmes es facilita la realització dels exercicis adequant a la música a ells i creant coreografies divertides.