Avís Legal

Responsable Legal

Gimnàs Nou Trim C/Santa Llogaia, 59 ,Baixos. 17600 Figueres. Girona. /noutrim@gmail.com/ 972 50 90 95.

Condicions d´ús

Les presents condicions legals regulen l´ús permés d´aquesta pàgina web que Gimnàs Nou Trim disposa gratuitament a la seva disposició dels usuaris d´Internet. Si no está conforme amb aquestes condicions legals haurà d´abandonar aquesta pàgina web.

L´usuari está obligat a utilitzar la web, els serveis i continguts de forma dil·ligent, correcte, lícita i en particular, haurà d´abstendre´s de :

1- Suprimir, evitar o manipular el "copyright" i altres dades identificatives, dels drets dels seus titulars i continguts, sistemes de protecció i la informació dels continguts.

2- Introduir programes, virus, dispositius lògics o sequències de caràcters que siguin susceptibles de modificar o danyar la pàgina web o els sistemas informàtics que la suporten.

3- Realitzar còpia o captura de pantalles de la pàgina web, sense autorizació expressa de Gimnàs Nou Trim.

4- Realitzar còpias o versions de la pàgina web o el seu codi font, sense autorizació expressa de Gimnàs Nou Trim.

Exclusió de Responsabilitat

Gimnàs Nou Trim, no es fa responsable de les pèrdues o perjudicis que puguin crear a l´usuari per virus o qualsevol altre comportament anomal de la pàgina web. Gimnàs Nou Trim, ha pres totes les mesures de seguretat a la seva disposició i tècnica actuals, per garantir el correcte funcionament de la pàgina web i evitar la generació de danys o molèsties als usuaris i els seus equips.

Protecció de dades

Gimnàs Nou Trim és compromet a seguir la legislació vigent sobre protecció de dades personals del Regne d´Espanya .

Juridisdicció

Aquesta pàgina és troba somessa a la legislació Espanyola i en cas de litigi o controvèrsia surgida del ús d´aquesta pàgina web, les parts és sometran als tribunals de la ciutat de Figueres.

Versió

Aquet Avís Legal és de data 1/10/2016, les modificacions de terminis serà publicat a la web.

⇐ Tornar a Gimnàs Nou Trim