Gimnàs Nou Trim Trim-bike
TRIM-BIKE
Gimnàs Nou Trim Trim-bike
TRIM-BIKE
Gimnàs Nou Trim Trim-bike
TRIM-BIKE

TRIM-BIKE

Trim-Bike és una activitat dirigida, en la que l'instructor és l'encarregat de conduir la sessió i orientar els alumnes.

La classe es realitza sobre una bicicleta estàtica, amb pinyó fix, o sigui que no es pot parar de pedalar de cop, ja que està dotada d'una roda de fricció, que agafa inèrcia amb cada pedalada i ens obliga a moure les cames ininterrompudament.

Les indicacions de l'instructor, acompanyades de música, recrea una sortida amb bicicleta, simulen diferents tipus de desnivell (pujades).

És fàcil i divertit d'aprendre (no és necessària una gran coordinació, així com succeeix en altres activitats dirigides).

Objectius:

• Condicionament i millores de les principals capacitats físiques.

• Millora la funció de la musculatura implicada (tren inferior).

• Millora càrdio-vascular i pulmonar.

• A causa de l'alt desgast de calories (600-800 Kcal/h.) contribueix a una ràpida pèrdua de pes.

• És un entrenament aeròbic complet de baix impacte i risc.

OPCIÓ D´ UTILITZAR EL CINTURÓ SLIM BELLY

El cinturó patentat Slim Belly és col-loca durant les clases col-lectives o exercici cardiovascular.

El suau efecte del massatge de Slim Belly augmenta la circulació sanguínia de les zones del ventre i millora la reducció de greix acumulat.

Amb el Mètode Airpressure Bodyforming aconsegueixes reduir el ventre, millorant a més l’ aspecte de la pell i guanyant fermesa.

En combinació amb un entrenament cardiovascular i una modificació dels hàbits de nutrició aconseguiràs resultats impressionants. En poc temps.

Ideal per a dones i homes de qualsevol edat, que vulguin aprimar de forma sana i natural.

Slim Belly gaudeix d’una popularitat creixent i ja està utilitzat en més de 1000 gimnasos en tota Europa.

Aprimar pot ser tan fàcil, reducció del perímetre abdominal fins a 8 centímetres en només 4 setmanes. Resultats segurs científicament per l´ Institut de Medicina Assessorament i ciències de l' Esport a Àustria (ISMB).