Gimnàs Nou Trim T.R.X.
T.R.X.
Gimnàs Nou Trim T.R.X.
T.R.X.
Gimnàs Nou Trim T.R.X.
T.R.X.
Gimnàs Nou Trim T.R.X.
T.R.X.
Gimnàs Nou Trim T.R.X.
T.R.X.

T.R.X.

Creat per l’exèrcit Americà (Navy Seal). Randy Hetrick, creador del TRX i fundador de Fitness Anywhere I els seus companys de la Navy Seal necessitaven mantenir una condició física òptima. No obstant això, les circumstàncies del seu treball van fer que freqüenment no tinguessin a la seva disposició ni els equips tradicionals d’entrenament ni un espai adequatper a això. El TRX va sorgir per cobrir aquesta necessitat, van desenvolupar una serie d’exercicis funcionals en els quals utilitzaven el pes corporal: l’entrenament en suspensió.

L’entrenament en suspensió proporciona un avantatge als participants en comparació del simple protocol de l’entrenament de força convencional. Per què? Perquè cada exercici de l’entrenament en suspensió desemvolupa la força funcional al mateix temps que millora la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat de la part central del cos.

Quan s’usa el TRX, el percentatge desitjat del pes corporal recau sobre la zona corporal desitjada i amb una dinámica de moviment d’exercici. L’únic punt de subjecció del TRX proporciona una combinació ideal de suport i mobilitat per desemvolupar força, resistencia, coordinació, flexibilitat, potencia i estabilitat de la part central i amb una elecció àmplia de resistència.